Gratis verzending vanaf €150
Winkelwagen

Wat is Coolmax®?

Coolmax® is ontwikkeld om u droog te houden en uw comfort te vergroten. Coolmax® is een stof die gebruik wordt in alle binnenvoeringen van de Back on Track EQ3 helmen. Alle stoffen met het label Coolmax zijn op maat gemaakt om aan de verwachtingen van de eindgebruiker te voldoen. Alle producten zijn daarom gecertificeerd om toonaangevende prestaties te garanderen, ongeacht de bron van levering.  Wanneer u een product met Coolmax kiest, kunt u altijd zeker zijn van hun kwaliteitsnormen. Met 30 jaar ervaring in het koel en droog houden van haar klanten, biedt het merk uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Het bedrijf heeft een geschiedenis van innovatie en daarom is het in lijn met de eigen sleutelwoorden van Back on Track om te werken met producten met geavanceerde eigenschappen. 

Hoe werkt Coolmax®?

Coolmax® garens zijn gemaakt uit speciaal behandelde garens met een uniek uiterlijk. Dit effect is verkregen door 4 of 6 garens zo te spinnen dat er ruimtes tussen de vezels ontstaan. Het transport van transpiratie gaat door deze ruimte. Om te verdampen heeft het vocht warmte nodig. Deze warmte haalt het van de huid waardoor de huid afkoelt. Kijk naar onderstaande uitleg voor verdere informatie over Coolmax®.

Voordelen van Coolmax®?

1: Sterke garens, 

2: Easy Care,

3: Transport van transpiratie, 4: Ademend,

5: Voldoet aan hoogste norm van isolerend vermogen,

6: Stabiele stof, vervormd niet tijdens of door gebruik,

7: Kleurvast,

8: Het hele jaar door toepasbaar

NIEUW EQ3 HELMEN

Met de EQ3 helmen streeft Back on Track® naar meer veiligheid in alle hippische disciplines door innovatieve producten te brengen voor een eerlijke prijs. Wij willen veiligheid voor iedereen, voor de beginner en de professional. Wij willen aan kop lopen met hoofdzaken.