Gratis verzending vanaf €150
Winkelwagen

Instructies voor gebruik

Lees de instructies zorgvuldig voordat u het product gebruikt.

Het is belangrijk om de producten geleidelijk te gebruiken zodat het lichaam de kans krijgt om te wennen aan de werking van de stoffen. Gebruik het product de eerste 2-3 dagen voor een duur van maximaal 4 uur. De reden voor de aanbeveling is dat sommige mensen een verhoogde sensatie kunnen ervaren. Bij paard en hond kan het zich uiten in een lichte zwelling. Dit komt door de verhoogde doorbloeding, wat eigenlijk een goed teken is van het effect van de keramische stof. (Als er sprake is van een toegenomen gevoel of zwelling die optreedt na slechts een uur gebruik, stop dan met het gebruik van het product voor die dag. U kunt het product in de volgende dagen iets geleidelijker gebruiken.) Na de introductieperiode moet het gebruik worden verhoogd tot minimaal 8 uur per dag, bij voorkeur langer. Zelfs na een uur wordt vaak een positieve invloed op gespannen spieren en stijve gewrichten ervaren. Bij hardnekkiger omstandigheden kan het enkele dagen duren (tot 10 - 20 dagen) voordat het gewenste resultaat wordt bereikt.


Opmerkingen:
» Het wordt niet aanbevolen om Back on Track®-producten gelijktijdig met zalven en/of smeersels te gebruiken.

» Het wordt afgeraden om Back on Track®-producten te gebruiken tijdens de zwangerschap.

» Bij gebruik in combinatie met therapie altijd eerst overleggen met uw arts of dierenarts. Back on Track®-producten hebben geen bijwerkingen, maar in de eerste dagen kan er een sterk effect optreden. De beste manier van handelen is om het product te verwijderen en in de volgende dagen de gebruikstijd geleidelijk te verhogen.

Gebruiksaanwijzing voor Back on Track-producten van dieren
Alle Back on Track-producten moeten in fasen worden gestart. Gebruik het product de eerste 2-3 dagen voor een duur van maximaal 2 tot 4 uur. Hierdoor kan het lichaam van het dier wennen aan de werking van het product. Na acclimatisatie wordt aanbevolen om het product enkele uren te gebruiken om het best mogelijke behandelingsresultaat te bereiken.

Verhoogde zwelling kan optreden tijdens de eerste gebruiksfase van het product als gevolg van een verhoogde bloedcirculatie en metabolisme. Dit betekent dat het product werkt. De aanvankelijke zwelling zou bij langdurig gebruik minder moeten worden.

We raden het gebruik van de producten bij drachtige dieren af, er is onvoldoende onderzoek gedaan naar hoe een verhoogde stofwisseling en bloedcirculatie de foetus eventueel kan beïnvloeden.

Wachttijd doping 0 dagen.

Het product kan worden gebruikt als preventief middel (in verband met de eerste opwarming), voor herstel, voor acute spierspanning en pijn, voor de behandeling van peesblessures, gewrichtsproblemen en stijfheid die gepaard gaat met ouderdom.