Gratis verzending vanaf €150
Winkelwagen

Door de hashtag #yesBoT te accepteren, geeft u Diomed AB en haar Back on Track dochterondernemingen toestemming om uw afbeelding(en) en/of video('s) te gebruiken en gaat u daarmee akkoord met het volgende, en verklaart u tegelijkertijd dat u begrijpt waar u mee instemt:

 

  1. U geeft Diomed AB met dochterondernemingen toestemming om de afbeelding(en)/video('s) vrij te gebruiken zonder compensatie van enig bedrijf in de groep.

 

  1. U verleent Diomed AB en haar dochterondernemingen het recht om de afbeelding(en)/video('s) in alle landen te gebruiken, ook buiten Europa.

 

  1. U verleent Diomed AB met dochterondernemingen het recht om de afbeelding(en)/video('s) zonder vergoeding te gebruiken in de marketing van het betreffende bedrijf, bijvoorbeeld in advertenties, op de website, in nieuwsbrieven, catalogi, e-mails en op sociale media.

 

  1. U verleent Diomed AB met dochterondernemingen het recht om uw materiaal te gebruiken, te reproduceren, te verspreiden of te combineren met ander materiaal, zoals andere beeld(en)/video('s).

 

  1. U verleent Diomed AB het recht om de afbeelding(en)/video('s) te bewerken.

 

  1. U verleent Diomed AB met dochterondernemingen GEEN exclusieve rechten op de afbeelding(en)/video('s).

 

  1. U verklaart dat u alle rechten op de afbeelding(en)/video('s) bezit en dat u er daarom verantwoordelijk voor bent dat het materiaal geen inbreuk maakt op de rechten van derden/wetgeving.

 

  1. Diomed AB met Back on Track-dochterondernemingen wijst alle aansprakelijkheid af en verwerpt alle claims die tegen Diomed AB met Back on Track-dochterondernemingen kunnen worden ingediend als een van de bovenstaande punten niet wordt opgevolgd.