Winkelwagen

Herfst Musthaves

Gepost door Back on Track Representative op
Herfst Musthaves

 

De Herfst is in het land, het wordt weer vroeger donker en de regen ontbreekt helaas ook niet.

Het wordt stilaan tijd om aan warmere dekens te denken.

 

 

Lekker warm op stal

Back on Track Millie Staldeken  100/200gr

 

De Millie staldeken met Welltexis ademend en biedt een uitstekende pasvorm met loopsplitten, kruissingels en een hoge kamer voor extra bewegingsruimte. Op de flank een borduursel. Verder een staartriem met D-ring. Sterke buitenkant van ribstop polyester. De staldeken heeft een 100 grams of 200 grams vulling. De 100 grams vulling is perfect te gebruiken als staldeken maar kan ook dienst doen als onderdeken onder bijvoorbeeld een regendeken. De 200 grams deken kan later op het jaar gebruikt worden als het nog wat kouder wordt.

 

 

Back on Track Rhyolite Insulated Liner 100/200gr

 

Door een aparte onderdeken te gebruiken, kunnen de normale dekens van uw paard eenvoudig worden aangepast aan lagere temperaturen. De licht gevulde Rhyolite liner zorgt voor extra warmte zonder extra gewicht op de spieren te leggen. De voering is ademend en heeft een glad oppervlak, waardoor schuren wordt voorkomen.

De Rhyolite is uitgerust met Welltex®-materiaal, die de bloedcirculatie kan bevorderen door de lichaamseigen warmte te reflecteren als infrarode energie. Dit kan een ontspannend effect hebben op de spieren, stijfheid verminderen en nuttig zijn bij ongemak zoals artrose. Deze deken is ook geweldig om op te warmen voor het rijden en ter ondersteuning tijdens herstel. Rhyolite heeft klittenbandsluitingen bij de nek en over de staart voor eenvoudige bevestiging aan de Obsidian Turnout-deken, karabijnhaken aan de achterkant en een bevestigingsset voor andere dekens.

De onderdeken is verkrijgbaar met twee verschillende vullingen, 100 gram en 200 gram

 

 

 

Back on Track Felix Liner 200gr

De Felix liner, met Welltex® is een onderdeken die te gebruiken is als rugbeschermer of als onderdeken. De deken is ademend en houdt het paard warm en de vacht mooi. Bij de deken wordt een bevestigingsset geleverd om de Felix ook aan dekens van andere fabrikanten te bevestigen.

Let op: dit model is uitlopend en niet meer in alle maten beschikbaar.

 

 

 

Back on track Schouderbeschermer Light

 

De Welltex-stof die in de schouderbeschermer wordt gebruikt, kan de bloedcirculatie stimuleren en blessures in het schouder- en borstgebied voorkomen.

De perfecte pasvorm en optimale bedekking van de borst-, trapezius- en schouderspieren kenmerken de Back on Track schouderbeschermer.

Het dragen van schouderbescherming kan schuren voorkomen.

Tip: Combineer de staldeken met de schouderbeschermer light voor maximaal comfort.

 

 

 

Droog & Zichtbaar buiten

Back on Track Brianna Outdoordeken 50 gr

 

De Brianna Outdoor deken is een robuuste waterdichte, ademende deken (3000/3000). De 1200 denier ribstop deken met 50 grams vulling is voorzien van een licht reflecterende print en piping voor betere zichtbaarheid. De Brianna heeft een snelsluiting op de borst met klittenband, een hoge hals met een ruime kamer voor extra bewegingsvrijheid bij de schoft. Verder zien we kruissingels en een grote staartflap. De gladde voering aan de voorzijde, bij de hals en de staart, helpt wrijving te voorkomen.

 

 

Back on Track Uitrijdeken Sammy

 

De Sammy uitrijdeken is een waterdichte en ademende deken om te gebruiken tijdens het rijden. De 600 denier ribstop deken is voorzien van een licht reflecterende print en biezen voor extra veiligheid in het donker. Verder heeft de deken aan de voorkant twee klittenbandsluitingen. Aan de achterkant zien we een staartriem met D-ring. De deken kan gedragen worden over of onder de zadelbladen. Verkrijgbaar in het zwart en blauw.

 

 

 

Stijlvol op concour

Back on Track Edward wollen deken

Behandel je paard als een royal!

Dikke kraag in zacht fleece voor extra comfort. Gemaakt van wolmix met Welltex® voering in de rug. Welltex® bevordert de doorbloeding en de beweeglijkheid van de spieren. Perfect bij gebruik voor, tijdens, en na training of wedstrijd. Afgewerkt met leren details en messing gesp. Luxe champagnekleurige borduursel.

 

 

Back on Track Haze Collection deken

 

Mooie doorgestikte deken in een bruin of grijs gemêleerde kleur waarmee je paard opvalt!

 

"All-over" gevoerd met onze unieke, hoogwaardige Welltex ® gemaakt van wafelweefsel! 200g vulling, hoog ademend vermogen en goede vochtregulatie. Gemakkelijke T-bar sluiting aan de voorkant en een verborgen, afneembare singel. Imitatie nerts fleece rond de nek om wrijving te voorkomen. Gedraaid koord rond de rand en een stijlvolle badge van imitatieleer en metaal aan de linkerkant. De perfecte deken voor uw paard die het hoogste comfort biedt.

Oudere berichten Nieuwere berichten